Velkommen hjem!

Vakkert beliggende blant historiske bygninger i Veritasparken kan vi nå tilby 50 eksklusive leiligheter med syd- og vestvendt orientering.

Veritas Have vil primært bestå av store, representative leiligheter med spennende og gjennomtenkte planløsninger, men det finnes også mindre leiligheter hvor terrasser og balkonger er romslige og med svært gode solforhold.

I vårt arbeide med Veritas Have, har vi hatt utstrakt kontakt med mange interessenter til leilighetene. Vi håper leilighetene faller i smak, og at du finner en som kan bli ditt nye hjem!

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren til en ny, mer aktiv livsstil. På Høvik ligger alt til rette for en enklere hverdag; fine turområder, kort vei til sjøen, dagligvare, apotek og andre servicefunksjoner på nærsenteret på Høvik. Det tilrettelegges for egen kajakkparkering og smørebod i prosjektet.

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne ny energi og livskvalitet.

Vi ønsker deg og dine nærmeste
velkommen hjem!

50 nye leiligheter i
Veritasparken på Høvik

Hvilken passer best for deg?

Veritas Have omfatter 50 leiligheter, fordelt på 4 hus, i 3 og 4 etasjer. Finn den leiligheten som passer best for deg ut i fra planløsning, pris og areal.

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister.

Vår entreprenør vil sikre deg en god håndtering av tilvalgsprosessen, og gleder seg til å tilpasse din nye leilighet i tråd med dine ønsker.

Føl deg hjemme

i Veritas Have

Det blir godt å komme hjem til en splitter ny og moderne selveierleilighet i Veritas Have. Her er det rom for trivsel så vel utendørs som innendørs.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre.

Inne får flere av leilighetene gasspeis. Alle oppganger og innvendige fellsearealer, får et tiltalende og representativt preg.

Bilen står trygt i eget parkeringsplan i parkeringsetasje med innendørs adkomst til de fleste leiligheter. Det tilrettelegges for ladesystem til elbil. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du ser hvem som ringer på.

En ny leilighet
i Veritas Have

leveres med gode materialvalg

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Leiligheter som får gasspeis, vil ha mulighet for eget uttak til gassgrill på balkong eller terrasse (uttak til gassgrill, mot et tillegg i pris).

Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i. Gasspeisene er tilpasset bruk av biogass som brensel, etter nye forskrifter.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. Velg mellom en klassisk eller moderne stil på ditt nye kjøkken.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med tregulv/parkett i eik som i oppholdsrommene for øvrig.

På bad, hall, gang og entrè leveres downlights som belysning i himling. Tak i stue, kjøkken og soverom kan himles ned og leveres med downlights, mot tillegg i pris.

Leiligheter som har vinduer mot sør- og vest får screens inkludert i prisen på disse vinduene.

Du kan velge blant flere utvalgte standardfarger på veggene. I vårt flotte visningssenter i gamle «turnhallen», kan du se nærmere på ulike fargevalg, kjøkken, gulv, gasspeis, flisvalg til bad, innvendige dører og andre kvaliteter du kan forvente i ditt nye hjem.

Nytt, moderne og
gjennomtenkt

for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode material-valg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Veritas Have gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som tegl, glass, tre og stål. Dette gir husene et lunt og representativt preg.

Alle leilighetene får sin egen private uteplass i tillegg til felles opparbeidet uteområder.

I vår kontakt med interessenter, har mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

Bo i fredelige
omgivelser

med kort vei til det du trenger

I Veritas Have bor du i et hyggelig villaområde med nærhet til det du trenger. Leilighetene ligger rolig og tilbaketrukket bak de gamle historiske byggene «Eidsvoll», «Turnhallen» og de 2 flotte og nyrestaurerte sveitservillaene. Hyggelig utsikt til omgivelsene rundt. De øverste leilighetene vil kunne se fjorden. Bilen står trygt forvart i felles garasjekjeller under hus A og B.

Nærsenteret på Høvik tilbyr det meste av det man trenger i hverdagen. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Alle priser i Veritas Have er faste – ingen hektiske budrunder. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Nye leiligheter

på historisk grunn

Det var behovet for flasker til bryggeriene i Oslo som satte det hele i gang. I 1857 var det 353 bryggerier i Norge og underskudd på ølflasker. Den engelske pastoren Thomas Graham Smyth hadde kjøpt eiendommen i 1855 og satt opp en glassblåserhytte for produksjon av flasker. Smyth så at Høvikstranden ga gode muligheter til å ta inn og levere råstoffer via sjøveien. Bedriften gikk ikke så bra og i 1862 tok Hadeland, Hurdal og Biri Glassverker over hele eiendommen og alt som stod på den. Eierne av glassverkene var søskenene Harald, Nils, Ole og Thea Berg. Disse personene skulle få stor betydning for fabrikken og hele samfunnet på Høvik Verk. Etter hvert gikk produksjonen over til drikkeglass og lamper. I 1898 ble selskapet omdannet til AS Christiania Glasmagasin. Nils Berg som hadde ledet Glasverket gikk av, og ble avløst av Arne Ulstrup. Begge viktige personer for lokalsamfunnet, som fikk veier oppkalt etter seg.

Fabrikkområdet på Høvik Verk ble det nye hovedkvarteret for Det Norske Veritas i 1976. Da kjøpte de 300 mål av Høvikstranden med hele det gamle fabrikkanlegget, noe både de og nabolaget har hatt stor glede av.

Det Norske Veritas har i mer enn ti år jobbet med planene om å kunne bygge et mindre antall leiligheter inne i Veritasparken. Profier kjøpte utviklingsprosjektet, sammen med de historiske bygningene på eiendommen; «Turnhallen», «Eidsvoll» og de to sveitservillaene.

Tomten er nå regulert til boligformål. Mange har i flere år ventet på muligheten til å bo i fredelige omgivelser i Veritasparken med nærhet til vannet. Det er derfor hyggelig at vi nå kan tilby nye og moderne leiligheter på denne unike, historiske tomten.

Sett ditt eget preg

på drømmekjøkkenet

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. I Veritas Have kan du velge mellom et klassisk herregårds kjøkken med profilerte fronter, eller horisont som har en moderne look, med slette fronter og innfreste grep som markerer kjøkkenets rene linjer.

Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra Sigdal. Som tilvalg kan du kostnadsfritt velge mellom Sigdal Herregaard Palett eller Sigdal Horisont Palett, med hvit eller sort homogen laminat benkeplate, eller hvitlasert eik benke-plate. Velg mellom 14-16 forskjellige malte farger på ditt nye kjøkken, avhengig av kjøkkenvalg.

Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt. Pyrolyseovn kan velges som tilvalg. Det vil også være mulig å velge hvitevarer fra Miele, mot tillegg i pris.

Du kan velge blant 30 ulike farger og mønster på laminat benkeplate, uten tillegg i pris.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Arkitekten

om Veritas Have

Boligenes beliggenhet på en høyde i landskapet med nærhet til sjøen og direkte tilgang til det fantastiske parkområdet rundt Høvikodden er blant de mest attraktive områdene i landet. Det å kunne formgi et boligprosjekt i dette området er en sjelden mulighet som vi i make arkitekter respektfullt påtar oss med intensjon om å virkeliggjøre fremtidige brukeres boligdrøm.

Utgangspunktet for bebyggelsen er ønske om et eksklusivt bolig-prosjekt i grønne omgivelser basert på en optimalisert leilighets-utformingen med romslige solrike balkonger og terrasser. Alle leilighetene, hvor mange er gjennomgående, får gode lys- og utsiktsforhold med en følelse av høy komfort i private omgivelser.

Bebyggelsen er delt opp i 4 boligbygg organisert rundt mindre tun hvor de parkmessige opparbeidede utearealene skaper et positivt supplement til hver enkelt sine private utearealer. Alle leilighetene er organisert mot et felles fint opparbeidet trapperom med heis som leder rett ned i underliggende parkeringsanlegg.

Det legges opp til at bebyggelsen utføres i kombinasjon brent antrasitt tegl i høy kvalitet med fargeavstemt trekledning. Glass-rekkverk og store vinduer og balkongskyvedørene utføres med ekstra høyde for optimale lys og utsiktsforhold.

Hans Bernhard Biserød & Kai Robert Gundersen
Partnere og faglige ansvarlige – Sivilarkitekter MNal, Make arkitekter aS

SIKKERHET FOR
GJENNOMFØRING

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Veritas Have står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier er et landsdekkende eiendoms-utviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 6.000 boliger og over 600.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

Avstander

62
Oslo Gardermoen
500
Buss
1,4
Tog
3,9
Treningssenter
4,3
hanldesenter
1,4
Post i butikk
1,5
Apotek
4,3
Vinmonopol
1,4
Dagligvare
1,5
Bensinstasjon
300
Barnehage
400
Barneskole
2
Ungdomsskole
3,9
Videregående skole